Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Björkö P-94

Följ

P-94

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Björkö
Fotboll
P-94
Tabell
Lag M V O F P
1 Älvsborgs FF 16 11 3 2 36
2 Hälsö/Björkö 16 11 2 3 35
3 Mölnlycke IF 16 8 6 2 30
4 Kärra KIF 16 8 2 6 26
5 Azalea BK 16 7 2 7 23
6 Sandarna BK 16 6 3 7 21
7 Hönö/Öckerö 16 5 2 9 17
8 Eriksbergs IF 16 4 1 11 13
9 Mossens BK 16 1 1 14 4

Match

Hälsö/Björkö

1 - 2
Stuvö Backe
28 augusti 2010
12:30

Hönö/Öckerö

Referat

Referat: Hälsö/Björkö - Hönö/Öckerö

Hälsö/Björkö - Hönö (1-2)
Hälsö/Björkös mål gjordes av: 1-2 (70min) Andreas Jernarp
-
Hemmamatch mot Hönö/Öckerö på Stuvö Backe och de yttre förutsättningarna var perfekta, solsken, skapligt med publik och i högtalarna strömmade musiken ut och Magnus hade laddat caféet.
Domare Ulf Liljekrantz blåste igång matchen och vi förväntade oss en jämn spännande match, samma som senast på Heinövallen, då vi lyckades vinna med knappa 5-4, efter att ha legat under med 2-0.
Matchen startade med mycket kamp på mittplan och inte så mycket ordnat spel. (7min) och vi har ett fint anfall på högerkanten där Andreas Jernarp tar sig förbi försvarare och slår ett bra inlägg efter backen, där Josh slänger sig fram och är nära att trycka in bollen. (8min) Bollen går till Forse som bryter in mot mitten och får till ett bra långskott, men Mattias i Hönö/Öckerös mål är välplacerad och räddar.
-
(23min) Djupledspass från Hönö/Öckerö och friläge mot William i målet, som rusar ut och räddar friläget men han tar tyvärr med händerna utanför straffområdet (naturlig reflexräddning) och domare Ulf Liljekrantz drar efter en stunds fundering upp det röda kortet och Wille blev utvisad. Åstrand på bänken fick hoppa in och dra på sig målvaktströjan och det blev snabba beslut hur lagdelarna skulle formeras och det tog väl en stund på planen innan alla hittade sina positioner igen och mittfältet lyckades inte ta tillräckligt stort ansvar i det defensiva arbetet, vilket gjorde att Hönö/Öckerö kom igenom i några farliga lägen och redan i den (27min) gör man mål 0-1 efter en snabb omställning och vårt duktiga mittbackspar denna dag Erik och Magnus, kunde inte göra så mycket när inte vårt mittfält var med nere och stöttade. Redan 5 minuter senare kom nästa kalldusch (32min) 0-2 efter slarv i försvarsarbetet. Vi kämpade dock på och när halvtidsvilan kom gällde det att formera trupperna rätt igen, och trots en man mindre, så måste vi ge allt för att kunna skapa några lägen, ett mål och det skulle ändå bli nerv i matchen, kämpa på killar.
2:A HALVLEK
Inte så mycket i detalj som vi skriver här, vi kämpade på och skapade några bra lägen, det gjorde även Hönö/Öckerö i den 2:a halvleken, tyvärr kunde väl inte alla våra spelare hålla fokus på att göra en så bra insats som möjligt trots underläge, utan fokuserade på fel saker. Men flertalet bet ihop och gjorde ändå en bra insats trots en man mindre på plan.
Stort plus denna dag till vårat mittförsvar Erik och Magnus som ändå gjorde en stark insats och bröt flera Hönö/Öckerö anfall. Jernarp och Forse kämpade och sprang och hade bra tempo i löpningarna och bra vilja. Hönö/Öckerö kom dock lite för enkelt runt på våra kanter under matchen och mycket berodde väl detta på att vi var en man mindre, så att inte backlinjen fick tillräcklig stöttning i det defensiva arbetet. Press/understöd, men saknas understödet så blir pressen nästan meningslös. I slutet av matchen kämpar vi dock ändå på och i den (70min) kommer reduceringen, Forse får bollen och spelar vidare till Gustav som snyggt spelar fram Jernarp, som driver in i plan och genom ett mäktigt långskott av gör 1-2 och med 10 minuter kvar, kanske vi kunde skapa några lägen till. Det gör vi också, men tyvärr så ger inget av dessa utdelning.
-
Hönö/Öckerö håller undan och vinner skärgårdsderbyt med 1-2, det är bara att bita i det sura äpplet och knyta näven i fickan och komma igen och grabbar, lika viktigt som det är att vara en god vinnare, lika viktigt är det att vara en god förlorare.
Fotografierna från matchen blev tyvärr helt svarta (fel inställning på kameran) så det var inte mycket att lägga in tyvärr.
Nästa match är mot Mossens BK och även det hemma på Stuvö Backe på SÖN 5/9 klockan 17:00
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Andreas Forsmark 1 0 0 0 0 0
Emil Henricsson 1 0 0 0 0 0
Emil Mattsson 1 0 0 0 0 0
Erik Alexandersson 1 0 0 0 0 0
Johan Forseström 1 0 0 0 0 0
Johan Åstrand 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
William Alexandersson 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 23 maj 2010, 16:00 Hönö/Öckerö - Hälsö/Björkö 4 - 5